Hesabım
    Selene Aydınlığa Çıktı

    Evolution zirvede!

    Len Wiseman'ın vampirler ve kurtadamlarla süslediği Karanlıklar Ülkesi'nin devam filmi Underworld: Evolution Amerika'da vizyona girdi.

    Box Office Mojo'nun bildirdiğine göre Evolution, 27.6 milyon dolarlık hatırı sayılır bir açılış hasılatı ile listelerde bir numaraya oturdu.

    Kate Beckinsale'in başrolünde oynadığı ve Sony'nin yapımcılığında beyazperdeye gelen filmin açılış geliri için yapılan tahminler 20-25 milyon dolar arasında değişiyordu. 8.600 sinema salonundan gelen hasılat raporu Sony'i yeterince tatmin etmişe benziyor.

    Underworld'ü son yılların popüler türlerinden biri, bir animasyon izledi. Hoodwinked 11 milyon dolar hasılatla bu haftaya ikinci sırada girdi. Box Office listelerinde ikinci ve üçüncü sırayı 9.1'er milyon dolar gişe geliriyle Glory Road ve Queen Latifah komedisi Last Holiday izledi.

    Altın Küre'leri Brokebak Dağı ise 7.8 milyon dolar ekleyerek toplam hasılatını 42 milyon dolara yükseltti. Bu hafta altıncı sırada olan Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap'ın toplam geliri ise sadece Kuzey Amerika'da 271 milyon dolara ulaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top