Hesabım
    Kızkaçıran'dan Müzik Klibi Geldi!

    Sağsalim’in yazarı Korhan Uğur’dan macera dolu bir yol komedisi!

    Saygın Film ve Serpil Altın Filmin yapımcılığında, Sağsalim’in yazarı Korhan Uğur’un yönetmenliğinde yepyeni yol komedisi Kızkaçıran'dan yeni müzik klibi geldi!

    Daha önce Öldür Beni ve Terkedilmiş filmleriyle izlediğimiz, Sağ Salim'in senaristi sinemacı Korhan Uğur’un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin ana karakteri Ahmet için hazırlanan "Delikanlı Ahmet" klibi artık yayında. Söz ve müziği Tufan Aydın’a ait olan şarkıyı aynı zamanda ‘Delikanlı Ahmet’ karakterine hayat veren Emir Benderlioğlu seslendiriyor. Benderlioğlu çiftinin yer aldığı keyifli klibin yönetmeni ise Kerem Altın

    Komedi türündeki film, düğünden gelini kaçıran; ama gelini damatla beraber kaçıran Ahmet'in hikayesini anlatıyor. Filmde Ahmet karakterini Emir Benderlioğlu, gelini ise Ceren Benderlioğlu canlandırırken damadaysa Kyamran Agabalaev hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda kendilerine Levent ÜlgenOsman Cavcı, Yüksel ÜnalAydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Ergun Kuyucu, Erol Aksoy, Gönül Nagiyeva, Kamuran İnselel, Mehmet Kurt, Timur Kunt, Tulya Örkü,  Kaan Çalışkanoğ ve Ece Ertan eşlik ediyor. Kızkaçıran 8 Nisan’da Mars Dağıtım’la sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top