Hesabım
    Box Office'te Yerli Komedi Rüzgarları Dinmiyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 18-20 Mart haftasonunun yerli box office listesinde yerli komedinin egemenliği devam ediyor.

    Bu haftanın galibi de geçtiğimiz hafta olduğu gibi vizyondaki 2. haftasını kutlayan Kolpaçino 3. Devre oldu. Geçtiğimiz hafta Şahan'ı yerinden etmiş olan yerli komedi haftasonunda 148.210 seyirci ile rakiplerine fark atarak kırarak 1. sıraya oturdu. Listenin 2. sırasını ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan animasyon yapım Kung Fu Panda 3 aldı. Kung fu ustası Panda Po'nun yeni macerası haftasonunda 62.281 kişiye ulaştı. Listenin 3. sırasında ise dramatik aile filmi Annemin Yarası yer aldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinin önemli bir kısmını kadrosunda toplayan taze yapım 2. haftasında 46.033 seyirciye ulaştı.

    Listede yerli dramı takip eden yapım ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 oldu. Tris ve Four'u yeniden başrolüne oturtan distopik yapım 34.157 seyirci topladı. Listenin 5. sırasında ise bu hafta itibariyle ilk 3'e veda eden yerli komedi Osman Pazarlama yer buldu. Şahan Gökbakar imzalı film haftasonunda 33.771 kişi tarafından izlendi. Listede 6. sırayı ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen yerli komedi Kaçma Birader aldı. Kalabalık kadrosuyla beğeni toplayan yerli komedi haftasonunda 21.269 kişiyi salonlara çekmeyi başardı. Listenin 7. filmi ise Ali Kundilli 2 oldu. Yerli devam halkası haftasonunda 18.046 kişilik gişe yaptı.

    Listenin son 3 yapımında taze filmlerin yeri ağırlıklı. Listenin 8. yapımı 14.945 seyirci ile Şeytan Tüyü olurken, yerli komediyi ise 7.080 seyirci ile yine bir yerli komedi Olaylar Olaylar takip etti. Listenin son filmi ise Mısır mitolojisinden doğan Mısır Tanrıları oldu. Fantastik yapım 4. haftasında 7.026 seyirciye ulaştı. 

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak: Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top