Hesabım
    Kötü Komşular 2'den Yeni Poster Geldi!

    Kötü Komşular 2'de herkes karşılaşmaya hazır!

    2004 yapımı Kötü Komşular'da yan evdeki kardeşlik birliği yüzünden hayatları cehenneme dönen Radner ailesi, bu kez de yeni gelen kızlar birliğine karşı! Eğlenceli devam halkası Kötü Komşular 2'den yepyeni poster yayınlandı.

    İlk filmde yan komşuları olan erkek kardeşliğinden çeken Radner ailesinin başı bu kez de kız birliği Kappa Nu'yla belada! Kız birliği Kappa Nu sakin ailenin yanına taşınınca zar zor tutturabildikleri sukünetleri bir anda yerle bir oluyor! Bunun üzerine Radner'lar eski düşmanları Teddy ve Pete'ten yardım istemek zorunda kalıyor. Filmin yeni katılımcıları olan kızlar birliğinin cici lideri Selena Gomez ve birliğin kurallarını altüst eden Chloë Grace Moretz'i bol bol göreceğimiz filmin yeni posterinde de herkesi karşı karşıya görüyoruz. 

    İlk filmdeki orijinal kadro Zac EfronDave FrancoSeth RogenIke Barinholt, Carlo Gallo ve Rose Byrne film için tekrar kamera karşısına geçiyor. Senaryosunu Andrew Jay Cohen'in yazacağı filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Nicholas Stoller üstlenecek. Kötü Komşular 2 13 Mayıs 2016'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top