Hesabım
    Saklı'dan Yeni Afiş!

    Saklı, vizyonuna günler kala yeni afişini görücüye çıkardı.

    Selim Evci’nin yazıp yönettiği üçüncü uzun metrajlı filmi Saklı vizyona girmesine günler kala yeni bir afiş yayınladı. 22 Nisan’da vizyona girecek olan yerli dramın kahramanlarını görüyoruz.

    Dünya prömiyerini 39. Montreal Film Festivali’nin ana yarışma bölümünde yapan film bu yıl 52.’si yapılan Uluslararası Antalya Film Festivali’nden de En İyi Yönetmen ödülü, Cezayir’de gerçekleşen Annaba Film Festivali’nden “En İyi Erkek Oyuncu” ödülü, 3. Antakya Altın Defne Film Festivali’nden En İyi Film ve En İyi Görüntü Yönetmeni ödülleriyle döndü. Pinema Film dağıtımıyla vizyonda olacak olan dram filminin başrollerini İlhan ŞeşenTürkü Turan,  Settar Tanrıöğen ve Pelin Akil üstleniyor. 

    Vakur kişiliğiyle tanınan bir müzisyen Mahir Bey (İlhan Şeşen), kızının arkadaşı Duru (Türkü Turan) ile saklı bir ilişki yaşamaktadır. Duru’nun babası Ali Bey (Settar Tanrıöğen) geleneklerine bağlı, ailesine düşkün iki kız babasıdır. Mahir Bey ve Duru korkuları yüzünden birbirlerinden uzaklaşmak üzereyken, Ali Bey’in bu saklı ilişkiyi fark etmesi an meselesidir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top