Hesabım
    Yerli Box Office Listesinde Batman v Superman Egemenliği!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 1-3 Nisan haftasonunun yerli box office listesinde süper kahramanların yükselişi başladı!

    Tüm zamanların en yüksek Süper Kahraman Filmi açılış rekorunu kıran ve tüm zamanların en yüksek dördüncü açılış hasılatını elde eden Batman v Superman: Adaletin Şafağı bu hafta da zirveyi kaptı. İki kahramanı karşı karşıya getiren yapım haftasonunda 244.034 seyirciyle buluştu. Batman ve Superman'in ardından ise listenin 2. sırasında geçtiğimiz haftaki yerini koruyan yerli komedi Kolpaçino 3. Devre geldi. Sevilen serinin 3. devam halkası bu haftasonu 71.620 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasında ise vizyonun taze yapımı Deliormanlı yer aldı. Şampiyon boksörün hikayesi açılış haftasında 51.339 seyirciye ulaştı.

    Listenin 4.sü ise animasyon yapım Kung Fu Panda 3 oldu. Kung fu ustası Panda Po'nun yeni macerası haftasonunda 43.496 kişiye ulaştı. Listenin 5. sırasını ise vizyonun taze filmi Somuncu Baba: Aşkın Sırrı aldı. Tarihi biyografik yapım haftasonunda 31.452 seyirci tarafından izlendi. Listenin 6. sırasında ise dramatik aile filmi Annemin Yarası yer aldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinin önemli bir kısmını kadrosunda toplayan taze yapım 4. haftasında 27.653 seyirciye ulaştı. Listenin 7. filmi ise vizyonun yerli korku Azazil 2: Büyü oldu. Yerli korku serisinin 2. devam halkası vizyonda geçirdiği 2. haftasonunda 17.352 kişiyle buluştu. 

    Listenin 6. sırasında ise yerli komedi Osman Pazarlama yer buldu; Şahan Gökbakar imzalı film haftasonunda 24.463 kişi tarafından izlendi. Listede yerli komediyi takip eden yapım ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 oldu. Tris ve Four'u yeniden başrolüne oturtan distopik yapım 21.275 seyirci topladı.

    Listede 8. sırada ise 13.616 seyirci ile vizyondaki ilk haftasını kutlayan Cloverfield Yolu No: 10 yer alırken, 9. sırada 8.549 seyirci ile Osman Pazarlama yer aldı. Listenin son filmi ise 7.023 seyirci ile Kaçma Birader oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top