Hesabım
    Yerli Box Office'te Zirve Değişikliği!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 8-10 Nisan haftasonunun yerli box office listesinde süper kahramanların yükselişi sona erdi, yerli komedi başa geçti! Küçük Esnaf, iki haftadır zirvede olan Batman v Superman: Adaletin Şafağı’nı geçerek Box Office Türkiye’nin ilk sırasına yerleşti.

    Vizyonun taze yapımı Küçük Esnaf haftaya bomba gibi bir giriş yaptı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin sevilen yüzlerini başrollerine yerleştiren BKM yapımı komedi filmi ilk haftasında 148.329 seyirciye ulaştı. Tüm zamanların en yüksek Süper Kahraman Filmi açılış rekorunu kıran ve tüm zamanların en yüksek dördüncü açılış hasılatını elde eden Batman v Superman: Adaletin Şafağı bu hafta egemenliğini kaybederek 2. sıraya düştü. İki kahramanı karşı karşıya getiren yapım haftasonunda 117.570 seyirciyle buluştu. Batman ve Superman'in ardından ise listenin 3. sırasında geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen yerli komedi Kolpaçino 3. Devre geldi. Sevilen serinin 3. devam halkası bu haftasonu 41.933 seyirciye ulaştı.

    Listenin 4. sırasında ise vizyonun 2. haftasını kutlayan yapımı Deliormanlı yer aldı. Şampiyon boksörün hikayesi 2. haftasında 28.646 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan yapım ise vizyonun taze filmlerinden Azem 3: Cin Tohumu oldu. Yerli korku yapımı ilk haftasında 25.225 seyirciye ulaştı. Listenin 6. sırasını ise vizyonun biyografik filmlerinden Somuncu Baba: Aşkın Sırrı aldı. Tarihi biyografik yapım haftasonunda 24.709 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7.si ise animasyon yapım Kung Fu Panda 3 oldu. Kung fu ustası Panda Po'nun yeni macerası haftasonunda 22.395 kişiye ulaştı.  

    Listenin 8. sırasında vizyondaki ilk haftasını kutlayan Cesur Horoz 12.941 seyirci ile yer alırken, animasyon yapımı 9.410 seyirci ile dramatik aile filmi Annemin Yarası takip etti. Muhteşem Yüzyıl dizisinin önemli bir kısmını kadrosunda toplayan yerli yapımı izleyen film ise 8.957 seyirci ile taze yapım Kızkaçıran oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top