Hesabım
    Dwayne Johnson'dan Charlize Theron'a Sıcak Karşılama!

    Hızlı ve Öfkeli 8'de "kötüler cephesine katılan" Charlize Theron'a sıcak karşılama...

    Gelmiş geçmiş en çok gişe yapan 5. film ünvanıyla bilinen Hızlı ve Öfkeli 7'nin devam filmi için "kötü karakter" olarak kadroya dahil olan Charlize Theron'a sıcak karşılama, rol arkadaşı Dwayne Johnson'dan geldi.

    Baywatch güncellemeleriyle hatırladığımız Johnson, nam-ı diğer The Rock bu kez de Charlize Theron'la fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

    Want to officially welcome my good bud and all around bad ass Charlize Theron to FAST & FURIOUS 8. When MTV asked her how she felt about coming in and playing the villain, her response was classic and the reason why I love that woman.. she said, "I'm coming to mess that shit up!" #WreckShit #BringIt #FF8 #DaddysGottaGoToWork

    therock (@therock) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Sakin OlAdalet Peşinde gibi filmlerle tanıdığımız  F.Gray Gary'nin yönetmenliğini üstleneceği filmin kötü karakteri olarak Mad Max: Fury Road'un Furiosa'sı Charlize Theron'un düşünüldüğü uzun dönemli dedikodular arasındaydı. Nihayet sonuç kesinleşti ve yıldız isim kadroya dahil oldu. Haber filmin Facebook sayfası üzerinden geldi. Oscar ödüllü güzel yıldız kadroda Vin DieselDwayne JohnsonTyrese Gibson ve Jason Statham'a eşlik edecek. Game of Thrones'un yıldızlarından Kristofer Hivju da filmde kötü adam tarafında olacak.

    Hızlı ve Öfkeli 8 14 Nisan 2017'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top