Hesabım
    Jurassic World Devam Filminin Yönetmeni Belli Oldu!

    Jurassic World'ün merakla beklenen devam halkası için yönetmen koltuğuna J.A. Bayona oturacak.

    1993 yılından beri fantastik-bilim kurgu kategorisinin önemli yapı taşlarından biri olan Jurassic Park serisinin gişe başarısıyla büyüleyen son devam halkası Jurassic World'e hasret kalanlara müjde! Yeni devam halkasının yönetmeni netlik kazandı. 

    Filmin yönetmen koltuğuna İspanyol yönetmen J.A. Bayona oturacak. Haziran 2018'de vizyona girecek olan "Jurrasic World 2" filminde Chris Pratt'ın canlandırdığı Owen Grady ve Bryce Dallas Howard'ın canlandırdığı Claire Dearing karakterleri ilk filmde olduğu gibi yine boy gösterecek. İlk filmde yönetmen koltuğuna oturan Colin TrevorrowDerek Connolly ile birlikte senaryoyu üstlenecek. 

    Trevorrow'un geçtiğimiz aylarda Wired'a verdiği ipuçları filmin gidişatı hakkında ufak fikirleri açığa çıkarıyor. "Jurrasic World"deki Vincent D'Onofrio karakterinin dinozorları savaş alanında kullanmak istediğini hatırlatan yönetmen, "Bu sefer birkaç dinozorun insanları bir adada kovaladığı bir film düşünmüyoruz. Bu fikir çok hızlı bir şekilde eskiyor" diye konuştu. "Filmin tema parklarından daha öte sınırlarda geçmesi fikri üzerine düşünüyorum. Bu bilim dalının eğlence sektöründen daha farklı alanlarda da kullanılabilmesi üzerine fikirlerim var," diyen yönetmen, "Nükleer enerjiyi ve onun çıkışını düşünürsek ilk fikir silahlandırma üzerineydi, sonradan enerji olarak kullanılabileceği fikri doğmuştu" diye konuştu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top