Hesabım
    ABD Box Office Galibi Değişmedi!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta da Mowgli'nin egemenliği devam ediyor!

    Bu hafta da box office listesinin galibi fantastik masal uyarlaması Orman Çocuğu oldu. Kurtlar tarafından büyütülen küçük Mowgli'nin kendi kökenini arayışı vizyondaki 2. haftasonunda 60,8 milyon dolar ile gişede rakiplerine fark attı. Listenin 2. sırasını da vizyondaki ilk haftasını kutlayan Avcı: Kış Savaşı aldı. Gişe başarısına şüpheyle bakılan film şaşırtıcı bir giriş yaparak 20 milyon dolar ile açıldı. 2. haftasını kutlayan Barbershop: The Next Cut da listenin ilk 3'ünü kapatan film oldu. Komedi serisinin yeni devam halkası haftasonunda 10,8 milyon dolar elde etti.

    Geçtiğimiz haftaya oranla bir sıra yükselen Zootropolis: Hayvanlar Şehri 4. sırada yer aldı. Film 8. haftasında 6,6 milyon dolar hasılat yaptı. Listeyi yarılayan film ise komedi filmi The Boss oldu. Kadınların komedinin başrolüne yerleştiği yeni devrin mahsülü olan film 3. haftasında 6 milyon dolar ile 2 sıra geriledi. Listenin 6. sırasında ise iki fantastik kahramanı bir araya getiren Batman v Superman: Adaletin Şafağı yer buldu. Tüm zamanların en yüksek Süper Kahraman Filmi açılış rekorunu kıran film 5. haftasında box office listesindeki ağırlığını kaybederek 5,5 milyon dolar elde etti. Kevin CostnerRyan ReynoldsGary OldmanTommy Lee JonesGal Gadot ve Alice Eve gibi Hollywood'un gözde isimlerini bir araya getiren Suçlu da bu hafta bir sıra gerileyerek 7. sıraya yerleşti. Bol aksiyonlu yapım 2. haftasında 3,1 milyon dolar kazandı.

    Listenin 8. yapımı ise etnik esintili film My Big Fat Greek Wedding 2 oldu. Eğlenceli devam halkası 5. haftasında 3 sıra gerileyerek 2,1 milyon dolar hasılat elde etti. Listeye bu hafta giren Compadres 1,3 milyon dolar ile 9. sırada yer alırken, listeyi kapatan film ise 1,2 milyon dolar ile Ölüm Emri oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top