Hesabım
    Küçük Esnaf Box Office Zirvesini Bırakmıyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 29 Nisan-1 Mayıs haftasonunun galibi, yine yerli komedi; Küçük Esnaf bu hafta da birinciliğini korudu.

    Vizyonun 4. haftasını kutlayan yapımı Küçük Esnaf bu hafta da galibiyeti elden bırakmadı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin sevilen yüzlerini başrollerine yerleştiren BKM yapımı komedi filmi 4. haftasında 64.965 seyirciye ulaştı. Listenin 2. filmi igeçtiğimiz haftaki yerini koruyan Avcı Kış Savaşı oldu. Merakla beklenen devam halkası bu haftasonu 55.753 seyirciye ulaştı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise vizyona bomba gibi giren yerli korku Magi oldu. Hasan Karacadağ imzalı yapım açılışını 51.285 kişi ile yaptı.

    Listenin 4. sırasını alan yapım ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen Orman Çocuğu oldu. Mowgli'nin kendini arayışını izlediğimiz doğa serüveni 3. haftasında 35.797 seyirciye ulaştı. Tüm zamanların en yüksek Süper Kahraman Filmi açılış rekorunu kıran ve tüm zamanların en yüksek dördüncü açılış hasılatını elde eden Batman v Superman: Adaletin Şafağı bu hafta bir sıra daha geriledi. İki kahramanı karşı karşıya getiren yapım haftasonunda 19.746 seyirciyle buluştu. Batman ve Superman'in ardından ise listenin 6. sırasında animasyon yapımı Kuzular Kurtlara Karşı geldi. Film haftasonunda 18.924 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırasında ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Baskın Günü yer aldı. Aksiyon yapımı açılışını 13.096 seyirci ile yaptı.

    11.712 seyirci ile 8. sırayı alan vizyonun taze filmi Özel Bir Gün'ü çocukluğumuzun sevimli kahramanı Heidi takip etti. Vizyon macerasında 3. haftaya giren film 11.282 seyirciyle buluştu. Listenin son sırasında ise 8.360 seyirciyle yerli komedi Kolpaçino 3. Devre yer aldı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top