Hesabım
    Yerli Box Office'te Zirve Kaptan Amerika'nın!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 6-8 Mayıs haftasonunun galibi Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oldu. Haftalardır liderliği elinde bulunduran Küçük Esnaf bu hafta zirveye veda etti.

    Bu haftanın galibi Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oldu. Bu yılın en iyi açılışlarından birini gerçekleştirerek zirvedeki yerini alan film 470.107 seyirciye ulaştı. Vizyonun 5. haftasını kutlayan yapımı Küçük Esnaf bu hafta da galibiyeti elden bıraktı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin sevilen yüzlerini başrollerine yerleştiren BKM yapımı komedi filmi 5. haftasında 47.527 seyirciye ulaştı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise vizyona bomba gibi giren yerli korku Magi oldu. Hasan Karacadağ imzalı yapım 2. hafta kapanışını 37.329 kişi ile yaptı.

    Listenin 4. filmi geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyen Avcı Kış Savaşı oldu. Merakla beklenen devam halkası bu haftasonu 27.949 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan yapım ise Ankara Yazı Veda Mektubu oldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli biyografik dram filmi açılışını 23.860 seyirciyle yaptı. Listenin 6. sırasını alan yapım ise geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyen Orman Çocuğu oldu. Mowgli'nin kendini arayışını izlediğimiz doğa serüveni 4. haftasında 16.541 seyirciye ulaştı. Listenin 7. filmi ise animasyon yapımı Kuzular Kurtlara Karşı oldu. Eğlenceli animasyon yapımı haftasonunda 11.332 seyirciye ulaştı.

    6.475 seyirci ile 8. sırayı alan çocukluğumuzun sevimli kahramanı Heidi'yi 6.066 seyirci ile romantik komedi Özel Bir Gün takip etti. Listenin son sırasını ise 5.376 seyirci ile vizyonun taze yapımlarından Çöl Kraliçesi aldı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top