Hesabım
    ABD Box Office'te Süper Kahramanların Resmi Geçidi!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta da iç savaşa yenik düştü. Geçtiğimiz hafta liderliği ele geçiren Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı bu hafta da yerini korudu.

    Bu hafta da box office listesinin galibi Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oldu. Demir Adam'la Kaptan Amerika'yı karşı karşıya getiren Russo Kardeşler yapımı 2. haftasonunda 72,5 milyon dolar ile başarılı bir çizgi seyretti. Listenin 2. filmi ise geçtiğimiz hafta hafta itibariyle zirveyi kaybeden fantastik masal uyarlaması Orman Çocuğu oldu. Kurtlar tarafından büyütülen küçük Mowgli'nin kendi kökenini arayışı vizyondaki 5. haftasonunda 17,7 milyon dolar ile gişede rakiplerine fark attı. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise vizyonun taze filmi Para Tuzağı oldu. Bol Hollywood yıldızlı aksiyon-dram yapımı açılışını 15 milyon dolar ile yaptı.

    Listenin 4. sırasında yine vizyonun taze filmlerinden biri yer buldu. The Darkness açılışını 5,1 milyon dolar ile yaptı. Listenin 5. sırasını da vizyondaki 3. haftasını kutlayan Özel Bir Gün aldı. Hollywood'un as yıldızlarını toplayan film 3,2 milyon dolar kazandı. Geçtiğimiz haftaya oranla yerini koruyan Zootropolis: Hayvanlar Şehri 6. sırada yer aldı. Film 11. haftasında 2,8 milyon dolar hasılat yaptı. Avcı: Kış Savaşı ise bu hafta geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra geriledi. 4. haftasında %34.7'lik bir düşüş yaşayan film 2,5 milyon dolar elde etti.

    Vizyona bomba gibi giren Keanu da listede geçen haftaya göre 3 sıra gerileyerek 8. sırayı almayı başardı. Gangster yavru kedili komedi filmi 3. haftasında 1,9 milyon dolar elde etti. Listenin bol Hollywood yıldızlı filmi 5. haftasını kutlayan Barbershop: The Next Cut da listenin 9. filmi oldu. Komedi serisinin yeni devam halkası haftasonunda 1,6 milyon dolar elde etti. Listenin son filmi ise 1,1 milyon dolar ile komedi filmi The Boss oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top