Hesabım
    ABD Box Office Zirvesi Profesör X'in!

    ABD box office verileri açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta liderlik el değiştirdi. Geçtiğimiz haftanın galibi Angry Birds Movie zirveye çabuk veda etti.

    Bu hafta box office listesinin galibi X Men: Apocalypse oldu. Profesör X ve genç mutantlarının ekibi Amerika'da 65 milyon dolarlık gişe ile açılış yaptı. Listenin 2. filmi de yine taze yapımlardan biri oldu. Alis Harikalar Diyarında 2 - Aynanın İçinden ile yeniden Harikalar Diyarı'na dönen Alis'in macerası 28,1 milyon dolar gişe yaptı. Listenin 3. filmi ise geçtiğimiz haftanın  galibi  Angry Birds Movie oldu. Animasyon yapım vizyondaki 2. haftasında 18,7 milyon dolar gişe yaptı.

    Listenin 4. filmi ise Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oldu. Demir Adam'la Kaptan Amerika'yı karşı karşıya getiren Russo Kardeşler yapımı 3. haftasonunda zirveyi kaybetmişti, bu hafta ise 4. sıraya gerileyerek 15,1 milyon dolar elde etti. Listeyi yarılayan yapım ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan Kötü Komşular 2 oldu. En iyi devam halkalarından biri olarak görülen komedi filmi 2. haftasında 9,1 milyon dolar gişe elde etti. Eğlenceli filmi ise fantastik masal uyarlaması Orman Çocuğu takip etti. Kurtlar tarafından büyütülen küçük Mowgli'nin kendi kökenini arayışı vizyondaki 7. haftasonunda 6,9 milyon dolar ile 1 sıra geriledi. Listenin 4. filmi vizyondaki 2. haftasını kutlayan İyi Adamlar oldu. 70'lerin büyüsünü yansıtan dedektiflik hikayesi 6,3 milyon dolar gişe yaptı.

    Listenin 2 sıra gerileyerek 8. sıraya yerleşen yapımı 4,2 milyon dolar ile Para Tuzağı olurken, onu uzun bir aradan sonra listeye giren Love & Friendship takip etti. 2,4 milyon dolar gişe yapan film 3. haftasında %345.9 yükseliş yakaladı. Listenin son filmi ise 831 bin dolar ile Zootropolis: Hayvanlar Şehri oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top