Hesabım
    Yerli Box Office'te Warcraft Rüzgarları!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 3-5 Haziran'da geçtiğimiz haftasonunun galibi X-Men: Apocalypse zirveye çabuk veda etti. Listenin ilk 3'ü yabancı filmlerden oluşurken, birinci sırayı vizyondaki ilk haftasını kutlayan Warcraft aldı.

    Bu haftanın galibi Amerika'dan önce ülkemizde vizyona giren Warcraft oldu. Fenomen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan film ilk haftasında 202.892 seyircilik bir açılışla rakiplerine fark attı. Listenin 2. sırasındaki film ise mutantların dünya için verdikleri savaşı bir kez daha gözler önüne seren X-Men: Apocalypse oldu. Profesör X ve öğrencilerinin yeni macera halkası 3. haftasında 47.646 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasını ise vizyonun taze filmi Alis Harikalar Diyarında - Aynanın İçinden aldı. Alis'i Harikalar Diyarı'na geri döndüren devam halkası 2. hafta kapanışını 38.983 seyirci ile yaptı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden film ise Oflu Hoca'nın Şifresi 2 oldu. Yerli komedi devam halkası 4. haftasında 27.543 seyirci tarafından izlendi. Listeyi yarılayan yapım ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen, sevilen oyundan uyarlanan Angry Birds Film oldu. Vizyondaki 4. haftasını kutlayan animasyon 27.137 seyirciye ulaştı. Kırmızı ve arkadaşlarının eğlenceli macerasını ise Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı takip etti. Bu yılın en iyi açılışlarından birini gerçekleştiren film 5. haftasında 22.541 seyirciye ulaştı. Vizyonun 7. sırasını alan film ise yerli sinemanın baş tacı olan korku türünün yeni örneklerinden Alamet-i Kıyamet oldu. Ülkemizdeki yerel korku öğelerini temel alan film 20.311 seyirci ile haftayı kapattı.

    Listenin  George Clooney ile Julia Roberts'ı tekrar bir araya getiren ekonomi gerilimi haftasonunda 26.040 seyirci ile açılış yaptı. Listede 8. sırayı 18.386 seyirci ile Emre Aydın imzalı korku yapımı Cinni: Uyanış alırken, 9. sırada ise 15.988 seyirci ile Para Tuzağı yer aldı. Listenin son filmi ise 14.770 seyirci ile 1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top