Hesabım
    Şeytanın Oyuncakları'ndan İlk Altyazılı Fragman!

    Şeytanın Oyuncakları dehşete düşürmeye geliyor!

    Muhbir ve Demir Gökyüzü filmleri ile dizilerden sinemaya geçiş yapan Kym Jackson'ı başrolüne yerleştiren Worry Dolls'tan ilk altyazılı fragman geldi.

    Ağırlıklı olarak dizi oyuncularını barındıran filmde Jackson'a Tina Lifford, Göçebe'den tanıdığımız Yohance Myles ve R. Brandon Johnson eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Rites of Spring'e imza atan yönetmen Padraig Reynolds oturuyor. Amerikan yapımı korku filminin senaryosunu ise Danny Kolker ve Christopher Wiehl üstleniyor.

    Eski inanışlardan beslenen korku filmlerinin bir türdaşı olan yapımda polis memuru Matt'in öldürdüğü bir seri katilin izlerini taşımasını görüyoruz. Eski bir inanışa göre günahlar şeytanın oyuncaklarına yüklenerek kurtulunabiliyor ve Matt de sözü geçen oyuncakları bilmeden seri katilin evinden alma gafletinde bulunuyor. Matt'in takı yapıp satan küçük kızının eline geçen oyuncaklar küçük kolyelere dönüşüyor ve alan herkesi potansiyel bir seri katile dönüştürmeye başlıyor. Film ülkemizde 29 Temmuz'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top