Hesabım
    ABD Box Office Zirvesinde Animasyon Rüzgarları!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta liderlik yine Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı'nda kaldı.

    Bu hafta da box office listesinin galibi Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı oldu. Modern fabl türü animasyon yapım  vizyondaki 2. haftasında 50,5 milyon dolar kazandı. Film 75 milyon dolarlık bütçesini 203,1 milyon dolar hasılat ile neredeyse üç katlamış durumda. Listenin 2. sırasında ise merakla beklenen Ghostbusters uyarlaması yer aldı. Kadınların gücünü ortaya koyan eğlenceli yapım ilk haftasında 46 milyon dolar kazandı. Listenin 3. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen Tarzan Efsanesi yer aldı. Ormanlarda büyüyen Tarzan'ı parlamento üyesi yapan yapım 3. haftasında 11,1 milyon dolar elde etti.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım vizyondaki 5. haftasını kutlayan animasyon Kayıp Balık Dori oldu. Yaz sıcaklarında içimizi serinleten sualtı animasyonu bu hafta 11 milyon dolar elde ederek ilk 3'e girmeyi kıl payı kaçırdı. Listeyi yarılayan film ise Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak oldu. Romantik komedi türündeki eğlenceli yapım 2. haftasında 7,5 milyon dolar kazanarak fazladan 26 salonda daha gösterime girdi. Listenin geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyerek 6. sırayı alan filmi ise Arınma Gecesi: Seçim Yılı oldu. Suç gecesini bir kez daha seyircilerle buluşturan 3. devam halkası haftasonunda 6 milyon dolar kazandı. Listenin 7. sırasında ise 50 milyon dolarlık kadrosunu 2'ye katlamayı başaran komedi yapımı Merkezi İstihbarat yer aldı. Ajan komedisi 5. haftasında 5,3 milyon dolar elde etti.  

    Listenin son 3'ünü açan yapım ise vizyonun taze yapımlarından The Infiltrator oldu. Gerilim yapımı açılışını 5,2 milyon dolar ile yaptı. Listenin 9. filmi ise The BFG oldu. İlginç arkadaşlık hikayesi 3. haftasında %52'lik bir düşüşle 3,7 milyon dolar gişe yaptı. Listenin son filmi ise geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra gerileyen Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit oldu. Uzaylıları 20 yıl sonra geri döndüren devam halkası 4. haftasında 3,4 milyon dolar hasılat yaptı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top