Hesabım
    Bol Şans Filminden Yeni Fragman Yayınlandı!

    Burçin Abdullah ve Selim Gülgören'in baş rolde olduğu filmden ilk video görüntüler de paylaşıldı...

    Vizyon için geri sayımda olan, başrollerini Burçin Abdullah ve Selim Gülgören'in paylaştığı Bol Şans filminden video görüntüler yayınlandı. Geçtiğimiz hafta posterini paylaştığımız yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini ise sektörün mutfağından gelen Gökhan Yılmaz üstleniyor. 

    İstanbul’da arkadaşının barında şarkıcılık yapan Deniz babasının ölümü üzerine memnun olduğu hayatından uzaklaşarak köyüne gelir. Cenaze işlerini halledip bir an önce eski hayatına geri dönmek isteyen kadının planları köyde karşılaştığı Buse ve babasının ölümünün ardından gelişen kirli planlar sebebiyle sekteye uğrar. Babasının açık hava sinemasını almak isteyen Deniz'in karşısına köyün belalısı Ümit ve onun arkasında görünmeyen yüz olarak duran belediye başkanı çıkar. Ümit’in de Buse’ye aşık olduğu öğrenildiğinde işler içinden çıkılmaz bir hal alır. 

    Filmin kadrosunda ayrıca Atıf Emir BenderlioğluSarp BozkurtOrhan EşkinSemra DinçerOnur Şirin ve Ahmet Baki Kurtuluş gibi sinema ve televizyon camiasından tanıdığımız isimler de yer alıyor. 

    Çekimleri Edirne'de gerçekleştirilen yapım 19 Ağustos Cuma günü sinemalarda olacak! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top