Hesabım
    ABD Box Office'te Zirve Yine El Değiştirdi!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta liderlik evcil hayvanların gizli dünyasından uzayın derinliklerine kaydı.

    Bu hafta box office listesinin galibi değişti. Son 2 haftanın galibi Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı zirveyi terk ederken bu haftanın galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Star Trek Sonsuzluk oldu. Sevilen bilim kurgu serisinin 3. devam halkası 59,6 milyon dolar gişe yaptı. Listenin 2. sırasında ise geçtiğimiz haftanın galibi Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı yer aldı. Modern fabl türü animasyon yapım  vizyondaki 3. haftasında 29,3 milyon dolar kazandı. Film 75 milyon dolarlık bütçesini çoktan üç katlamış durumda. Listenin ilk 3'ünü kapatan yapım ise Ghostbusters uyarlaması oldu. Kadınların gücünü ortaya koyan eğlenceli yapım 2. haftasında 21,6 milyon dolar kazandı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Işıklar Sönünce oldu. Teresa Palmer başrollü korku yapımı ilk haftasında 21,6 milyon dolar elde etti. Listeyi yarılayan yapım ise sevilen animasyon serisinin 5. devam halkası Buz Devri: Büyük Çarpışma oldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan yapım 21 milyon dolar elde etti. Listenin 6. filmi ise vizyondaki 6. haftasını kutlayan animasyon Kayıp Balık Dori oldu. Yaz sıcaklarında içimizi serinleten sualtı animasyonu bu hafta 7,2 milyon dolar elde ederek 2 sıra geriledi. Listenin 7. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 4 sıra gerileyen Tarzan Efsanesi yer aldı. Ormanlarda büyüyen Tarzan'ı parlamento üyesi yapan yapım 4. haftasında 6,4 milyon dolar elde etti.

    Listenin 8. sırasını alan film ise Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak oldu. Romantik komedi türündeki eğlenceli yapım 3. haftasında 4,4 milyon dolar kazanarak %42.5'lik bir düşüş yaşadı. Listenin 9. sırasında ise %4,845.6'lık bir yükseliş yaşayan Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party yer aldı. Geçtiğimiz hafta 37. sırada yer alan politik yapım 3,7 milyon dolar gişe ile ilk 10'a girmeyi başardı. Listede yükselmesinin sebebi ise 3 salonda gösterilen filmin bu hafta 1,213 salonda vizyona girmesiydi. Listenin son sırasında yer alan yapım ise The Infiltrator oldu. Gerilim yapımı hafta kapanışını 3,2 milyon dolar ile yaptı. 

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top