Hesabım
    Yerli Box Office'te Buz Devri Egemenliği!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 22-24 Temmuz'da seyirci oranları zirve haricinde çok yakınken, listenin zirvesi bu hafta değişmedi.

    Bu haftanın galibi de vizyondaki 2. haftasını kutlayan Buz Devri: Büyük Çarpışma oldu. Buz Devri macerasını uzaya taşıyan eğlenceli animasyon yapım haftasonunda 141.855 kişi tarafından izlenerek geçtiğimiz haftaya göre daha büyük bir izleyici kitlesine ulaştı.Listede geçen hafta olduğu gibi 2. sırayı alan film ise Tarzan Efsanesi oldu. Tanıdık kahramanımızı parlamento görevlisi yapan film 34.880 kişi tarafından izlendi. Listenin 3. filmi ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Işıklar Sönünce oldu. Başrolünü güzel yıldız Teresa Palmer'ın üstlendiği yapım ilk haftasında 24.090 seyirciye ulaştı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden film ise Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Beğenilen ilk filmi takip eden devam halkası 7. haftasında 22.338 seyircilik bir gişe elde etti. Listeyi yarılayan yapım ise Üç Harfliler 3: Karabüyü oldu. Yerli korku yapımı 4. haftasında 11.414 kişi tarafından izlendi. Listenin 6. filmi ise vizyonun taze filmlerinden biri oldu. Sevilen animasyon serisinin 36. filmi olan Doraemon: Taş Devri Macerası haftasonunda 8.516 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırasında ise Senden Önce Ben filmi geldi. Sevilen yıldızları başrolüne yerleştiren romantik yapım 7.646 seyirci tarafından izlendi. 

    Listenin 3 sıra gerileyerek 8. sırasını alan film ise Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden oldu. 6.422 seyirci çeken filmi geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra gerileyen Arınma Gecesi: Seçim Yılı takip etti. Malum dehşet gecesinin 3. devam halkası 3. haftasında 6.261 seyirci tarafından izlendi. Listenin son filmi ise 2. haftasında 6.206 kişiye ulaşan Simülasyon oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top