Hesabım
    James Cameron, Avatar'ın Devam Filmleri Hakkında Konuştu

    Kaç filmlik bir seri bizleri bekliyor?

    Usta yönetmen James Cameron'ın yönetmenliğini üstlendiği 2009 yapımı Avatar'ın bir seri halinde devam edeceği zaten biliniyor. Ancak tahmin edilen vizyon tarihlerinde gecikmeler olduğu ve yeni Avatar'dan hala tam olarak bir ses soluk duymadığımız da bir gerçek...

    Digitalspy'ın haberine göre, usta yönetmen Cameron Aliens filminin 30. yıl partisinden sonra Variety ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdi, devam filmleri hakkında birkaç ipucu verdi ve neden planlanandan daha fazla devam filmi çekme kararı aldıklarını açıkladı. Yönetmen daha önce, Cinema Con'da, Avatar 5'in de çekileceğini duyurmuştu.

    Ünlü yönetmen, kendisinin ve senaristlerinin planladıklarından daha fazla yazdıklarını, kısaca devam filmlerinden ilkinin senaryo bolluğundan 2 filme dönüştüğünü, ve yapım stüdyosunun bundan oldukça mutlu olduğunu söyledi. Yani toplamda 4 devam filmi çekilecek...

    Beyazperdeyle buluştuğu yıl gişeyi sallayan ve çok ciddi bir prodüksiyona sahip olan Avatar'ın devam filmleri, işte tam da bu sebepler yüzünden gecikmekte aslında. Cameron'ın da söylediği gibi, Avatar'ı çekmek hiç de ucuz değil... Üstelik yönetmenin devam filmlerinin çekimlerini bir arada yürütmek istediği de biliniyor.

    Avatar'ın televizyona uyarlanma ihtimali içinse, filmde yer alan üstelik çok da bir aksiyon barındırmayan bir dakikalık bir sahnenin bile milyon dolarlara mal olduğunu belirten Cameron, yine de Clone Wars animasyon dizisinde uygulanan benzeri bir teknikle bunun mümkün olabileceğini söyledi.

    Son olarak belirtelim, Avatar 2 için öngörülen vizyon tarihi 2018... Imdb sayfalarında, Avatar 3 2020, Avatar 4 2022 ve Avatar 5 2023 vizyon tarihlerine sahip.

    Diyebiliriz ki, daha izlenecek çok Avatar filmi var, ve bir o kadar da beklenecek seneler!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top