Hesabım
    Ron Howard'ın 1984 Yapımı Splash Filmi Yeniden Çekiliyor!

    Jillian Bell ve Channing Tatum başrolleri devralan isimler...

    1984 yılı yapımlı, Ron Howard imzalı Splash, küllerinden yeniden doğan filmler kervanına eklendi. Deadline'ın haberine göre, Haziran ayında bu konuda çıkan söylentiler, bugün itibariyle Walt Disney Pictures ve Imagine Entertainments tarafından doğrulanmış oldu.

    Orijinal filmde başrol kadrosunda Tom Hanks ve Daryl Hannah yer alıyordu. Filmin konusu ise şöyleydi: Allen (Tom Hanks) küçük bir çocukken ailesiyle gittiği okyanus sahili tatilinde, suda farkettiği bir hareketlenme yüzünden, yüzme bilmemesine rağmen suya atlar ve orada bir deniz kızı olan Madison'ı (Daryl Hannah) görür. Allen teknedeki bir grup insan tarafından kurtarılır ancak kimse deniz kızını görmemiştir. Kendisini halüsinasyon gördüğüne inandıran ancak içten içe deniz kızının varlığının gerçek olduğunu bilen Allen, uzun seneler sonra, ailesiyle çıktığı bir yaz tatilinde yeniden Madison'la karşılaşır...

    Yeniden çekim versiyonunda ise, başrolleri devralan isimler Jillian Bell ve Channing Tatum olarak duyuruldu. Aynı haberde, rollerin değiş tokuş edileceği, yani Tatum'un bir deniz erkeğini, Bell'in iseTom Hanks'in canlandırdığı Allen karakteri gibi onu keşfeden kişiyi canlandırıcağı yazılan bilgiler arasında. 

    Marja-Lewis Ryan yeniden çekim Splash'ın senarist koltuğunu devralırken, Ron Howard ve Brian GrazerReid Carolin, Peter Kiernan ve Channing Tatum ile birlikte yapımcılar olarak geri dönecekler. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top