Hesabım
    "El Değmemiş Aşk" Vizyonda!

    Beklenen romantik yerli yapım vizyona girdi...

    Yönetmenliğini merhum usta komedyen Levent Kırca'nın oğlu Umut Kırca'nın üstlendiği yerli romantik-komedi yapım El Değmemiş Aşk nihayet vizyona girdi.

    Başrollerini Ceren MorayBegüm Kütük ve  Emre Karayel'in üstlendiği filmin kadrosunda ayrıca Ümit ErdimCem KılıçEcecan GümeciHaldun BoysanGüneş HayatFerdi AkarnurMine Teber ve Gülsüm Alkan gibi oyuncular yer alıyor. BKM yapımı filmin görüntü yönetmenliğini Cengiz Uzun üstlenirken filmin senaryosu ise Ömer Pınar ve Yaşar Arak'a ait.

    Filmde yer alan Oya Başar, “Oğlumun çektiği filmde rol almak benim için bir onur. Çok küçük bir şey oynadım. Bu bir uğurdu.” şeklinde konuşmuştu.

    Merakla beklenen film, iç içe geçmiş karmaşık aşk ilişkilerini konu alıyor.  Zafer hala büyümemiş bir adamdır. En büyük tutkuları fanatiği olduğu futbol takımı ve büyük aşkı Duygu'dur. Ancak bir türlü olgunlaşmaması ailesinin canına tak ettirir ve oğullarının geleceği için bir plan çizmeye karar verirler. Çocukluk aşkıyla evlendirilen Zafer, Duygu'ya olan aşkı için bu evlilikten kurtulmanın binbir yolunu denemeye başlar. Sevgilisi Duygu evliliğine onay verse de ikilinin arasındaki bağlar zedelenmiştir. Zafer'in evlilikten kurtulma planları ise hiç beklemediği bir yola girecektir. 

    Film 9 Eylül yani bugün itibariyle vizyonda!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top