Hesabım
    Yavuz Seçkin'li Yıldızlar da Kayar - Das Borak Vizyonda!

    Biletler burada!

    Sempatik komedyen Yavuz Seçkin'i başrolüne yerleştiren komedi yapımı Yıldızlar da Kayar - Das Borak bugün itibariyle seyircileriyle buluşmaya başladı.

    Girişimci kardeşler Bekir ve Tayfur geçimlerini kurdukları cast ajansı ile sürdürmektedir. Küçük çaplı organizasyonlara oyuncu ve dansçı gönderek kardeşlerin hayalleri ise bundan çok daha büyüktür. “Ünlülerin Benzerleri Yarışması” ile bulundukları ligden çıkıp ses getiren bir projeye ima atmak için kolları sıvarlar. Bu arada dünyaca ünlü mega star Das Borak tükenmişlik sendromuna yakalanmıştır ve konserleri bir bir iptal olmaktadır. Borak’ın organizatörü Hüseyin anlaşması yapılmış olan ve onları milyonlarca dolar zarara uğratabilecek olan konser iptallerini engellemek için çılgın bir planla kardeşlerin kapısını çalar...

    Sempatik komedyen Yavuz Seçkin'in başrolünde olduğu sinema filmi Yıldızlar da Kayar - Das Borak'ın yönetmen koltuğunda Levent Görgeç oturuyor. Senaryosunda Enver SülükOlcay Onur Kaya ve Seçkin’in imzasını bulunduran senaryo da yerli komedi severlere yepyeni bir macera sunuyor. Filmin yapım ve senaryosunun dışında başrolünde de yer alan Seçkin'e başrollerde Larissa GacemerSeranay AktaşAli Rıza TanyeliVeysel DikerÜmit KaranGörkem Mete DemirAltan ErkekliAltan Gördüm ve Ali Erkazan eşlik ediyor. Filmin konuk oyuncu kadrosu da bir hayli geniş. Bülent SerttaşSaba TümerMesut YarCem BeleviMurat EvginVolkan Ünal ve Didem Taslan bu geniş listede yer alan isimlerden bazıları olarak öne çıkıyor. Görüntü yönetmenliğini Ferhat Öçmen'in üstlendiği yapımın müziklerinde ise Reşit Gözdamla imzası var. Seçkin filmde 2 karakteri birden canlandırıyor.

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top