Hesabım
    Gökhan Keser "Atçalı Kel Mehmet Efe" Oldu!

    Yakışıklı oyuncu Ege'nin büyük efsanesi “Atçalı Kel Mehmet Efe”yi canlandıracak...

    Türk sinemasının başlıca figürlerinden biri olan “efe”liği tüm yönleri ile sinemaya uyarlamaya hazırlanan filmin çekimleri başladı.Özellikle Ege Bölgesi’nde ve Aydın’da  uzun zamandır heyecanla beklenen sinema filminde en çok merak edilen de bölgenin büyük efsanesi “Atçalı Kel Mehmet Efe”yi kimin canlandıracağıydı.

    Güler Nalbantoğlu (Güler Film), TRT ortak yapımcılığında 18. yüzyılın kahraman efesini beyazperdeye taşıyacak filmde 2. Mahmut Dönemi’nde, zenginden alıp fakire vererek bölgesinde adaleti sağlamasıyla ün salmış efsaneyi Gökhan Keser canlandıracak.

    Selena ve Sen Benimsin gibi dizilerde oynayan İzmirli oyuncu, Ege Bölgesi’nde çok önemli işlere imza atmış olan Atçalı Kel Mehmet Efe rolü için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.  Haftalardır rolüne hazırlanan, binicilik dersleri alan ve atış talimleri yapan Keser, setin ilk gününde sakallarına veda etti. İlk defa uzun metraj bir sinema filminde rol alan  Keser, Survivor’dan sonra ilk defa sakalsız olarak seyirci karşısına çıkacak. Keser, 2,5 yıldır hiç kestirmediği sakallarını bu rol için kesti.

    Yaşadığı dönemde, adaleti sağlaması  dönemin beylerinin hoşuna gitmeyince  Atçalı Kel Mehmet Efe hain ilan edilmişti. Padişah tarafından  hakkında ölüm fermanı çıkan ancak ferman yerine getirilmeden bir arazide pusuya düşürülüp öldürülen Atçalı Kel Mehmet Efe, bölgenin en sevilen halk kahramanlarından biri olarak anılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top