Hesabım
    Siccin 3: Cürmü Aşk En Çok İzlenen Korku Filmi Oldu!

    Alper Mestçi'nin imzasını taşıyan Siccin 3: Cürmü Aşk en çok izlenen korku filmi oldu!

    Siccin 3: Cürmü Aşk vizyondaki 3. haftasında 2016 yılının en çok izlenen korku filmi oldu! Yerli korkunun beğeni toplayan yönetmeni Alper Mestçi'nin imzasını taşıyan Siccin 3: Cürmü Aşk 235.000 izleyiciye ulaşarak, vizyondaki 3. haftasında yerli ve yabancı filmler arasında 2016 yılının en çok izlenen korku filmi oldu.

    Filmin konusu kısaca; Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat’ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu Mehmet felç olur. Kader ise geçmişini hatırlayamaz. Orhan bu olay yüzünden Sedat’ı suçlar ve onunla bütün iletişimini keser. Sedat, duyduğu vicdan azabı ve yaşadığı tuhaf ürkütücü olaylar nedeniyle iyice dağılır. Orhan ise çok sevdiği ilk ve tek aşkı Kader'i kaybetmeme uğruna korkunç bir şey yapar...

    Başrollerinde Adnan KoçBüşra Ayaydın ve Cem Uslu'nun yer aldığı filmin kadrosunda Nevin EfeYavuz PekdikerElif BaysalYavuz ÇetinDeniz Gündoğdu ve Ömer Musab Küçükler gibi isimler yer alıyor. Yönetmen Mestçi,Bekir Acar ile birlikte senaryoya imza atarken, filmin görüntü yönetmenliğini ise Serdar Armutlu üstleniyor. Filmin müzikleri ise Reşit Gözdamla’ya ait.

    Filmin yapımcılığını Muhteşem Film’in, dağıtımını da The Moments Entertainment'ın üstlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Siccin 3: Cürmü Aşk Geliyor!
    • Siccin 3: Cürmü Aşk, 2 Eylül'de Vizyona Giriyor!
    • Siccin 3: Cürmü Aşk İddialı Geliyor!
    • Siccin 3: Cürmü Aşk'ın Basın Gösterimi Gerçekleşti!
    • Siccin 3: Cürmü Aşk'ı Oyuncuları Anlattı!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top