Hesabım
    Suikast'in Box Office'teki Başarılı İstikrarı Sürüyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 23-25 Eylül'de box office listesinde değişiklik oldu. 4 hafta önce zirveye yerleşen ancak bir hafta sonra zirveyi Kayıp Balık Dori'ye kaptıran Suikast, 3 hafta sonra yeniden zirvede!

    Bu haftanın galibi Suikast oldu. Başarılı bir çizgi izleyen aksiyon filmi 4. haftasında tekrar zirveye çıkarak 61.792 seyirci tarafından izlendi. Listenin 2. sırasında ise vizyonun taze filmlerinden Leylekler yer aldı. Animasyon yapım haftasonunda açılışını 54.242 seyirci ile yaptı. Listenin 3. filmi vizyondaki 4. haftasını kutlayan Kayıp Balık Dori oldu. Başarılı animasyon bu hafta 3 hafta süren liderliğini kaybederek 44.565 seyirciye ulaştı. Kötü hafızalı balığımızın macerası böylece 3 haftasında 5.574.690 TL gişe yapmış oldu.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan El Değmemiş Aşk oldu. Romantik komedi 38.458 kişiye ulaştı. Listeyi yarılayan film ise Amerika'yı kasıp kavuran western türü yeniden uyarlama Muhteşem Yedili oldu. Amerika box office listesine ilk sıradan giren yapım ülkemizde 35.365 seyirci tarafından izlendi. Listenin 6. sırasında epik macera Ben-Hur yer aldı. Yeniden uyarlama yapım 3. haftasonunda 28.031 seyirci tarafından izlendi

    Listenin 7. sırasında ise yine vizyonun taze yapımlarından yerli romantik türü Çok Uzak Fazla Yakın yer aldı. Film ilk haftasonunda 21.278  seyirciye ulaştı.

    Listenin son 3'ünü açan film ise yerli korku Siccin 3: Cürmü Aşk oldu. Siccin serisinin 3. devam halkası 4. haftasını 19.624 seyirci ile kapattı. Listenin 9. filmi ise yıllar sonra gelen devam halkası Blair Cadısı oldu. Korku türü yapım haftasonunda 17.222 kişiye ulaştı. Listenin son sırasında ise Tom Hanks başrollü Sully yer aldı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dram filmi 3. haftasında 15.561 seyirci tarafından izlendi. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top