Hesabım
    Mark Wahlberg'in Transformers İçin Feda Ettikleri!

    Ünlü oyuncu filmdeki formu için hayat tarzından feragat ederek, sıkı bir diyete girmiş ve oldukça fit bir bedene kavuşmuş...

    Transformers: Kayıp Çağ ile serinin 4. filminde Tranformers kadrosuna katılan ünlü oyuncu Mark Wahlberg', serinin 5. filmi Transformers: The Last Knight'ın 4 ay önceki çekimlerinde oldukça sıkı bir diyete girdiği açıkladı. 

    Yemek yemeye ve özellikle şaraba düşkün olan oyuncu, Pazartesi günü katıldığı Live with Kelly programında filmin yönetmeni Michael Bay'in koyduğu kural sebebiyle zayıflamak zorunda kaldığını söyledi ve "Michael bana bu halde filmde oynayamayacağımı söyledi. Ben de sıkı bir diyete girerek ve egzersize başladım" dedi. 45 yaşındaki sevilen oyuncu sıkı diyeti boyunca sabahları çok erken vakitte kalkarak kendi yemeğini kendisinin hazırladığını ve özellikle okula giden çocuklarının haşlanmış tavuk kokusundan hiç hoşlanmadığını gülerek anlattı. Wahlberg setten diyet menüsünü paylaşmayı da ihmal etmemiş: 

    Lunch on set today: broiled fish, steamed carrots, cold watermelon -- and @aquahydrate of course!

    Mark Wahlberg (@markwahlberg) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Mark Wahlberg'in bu sıkı program ile geldiği son hali ise kızıyla sahilden koyduğu bir görselle paylaştı :

    Mark Wahlberg (@markwahlberg) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Transformers: The Last Knight Küba'da çekilen 2. Amerikan filmi olma özelliğini de taşıyor. Gişelerde 3.77 milyar dolarlık hasılat yapan serinin 5. filminde de seride son kez yönetmenlik yapma ihtimali olan Michael Bay yönetmen koltuğuna oturuyor. Film ekibinde de çeşitli değişikliklerde mevcut. Mark Wahlberg bir önceki filmdeki rolü Cade Yeager ile seriye geri dönerken, Isabela Moner ve Jerrod Carmichael, ABC'nin Once Upon a Time isimli TV serisinde Kral Arthur rolü ile büyük beğeni toplayan Liam Garrigan ve Laura Haddock da filmin yeni yüzleri olacak.

    Akiva Goldsman'ın ayrılmasının ardından senaryoyu ise Art Marcum & Matt Holloway ikilisi ile Ken Nolan üstlenirken filmin vizyon tarihi ise 23 Hazian 2017 olarak açıklandı.

    Mark Wahlberg (@markwahlberg) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top