Hesabım
    Indy Nerede Kaldı?

    Ford tamam, Lucas beklerim, Spielberg kararsızım derse...

    Indiana Jones 4?le ilgili gelişmeleri günü gününe Dünyalar Savaşı?nın senaristi David Koepp ile üstünde biraz daha çalışılması gerektiği kanaatinde.

    E! Online'ın haberine göre ise serinin yıldızı Ford çekimlere her an başlanabileceğini düşünüyor. Usta aktör Alman dergisi Fit for Fun'a yaptığı açıklamada Spielberg'ü ve kendisini tatmin eden bir senaryonun hazır olduğunu her an kameraların ışıklarının yanabileceğini söylemiş.

    Spielberg'ün sözcüsü Marvin Levy?nin E! Online'a yaptığı açıklama ise senaryonun nerdeyse hazır olduğunu ama yine de çekimlere başlangıç tarihi belirlenebilecek aşamada olmadığını söylüyor.

    Yine de tartışmaya son noktayı Lucas'ın sözleri koyuyor gibi. ??Yönetmen O. Steven'la çalışmanızın en iyi yanı ajandaya bağımlı kalmamanız. Mümkün olan en iyi filmi yapmak istiyoruz??.

    Bu arada, yönetmen ve yapımcının teknik anlaşmazlıkları olduğu da haber sayfalarına sızan dedikodular arasında. Lucas filmin, tıpkı Yıldız Savaşları ikinci üçlemede yaptığı gibi dijital teknoloji kullanılarak çekilmesini isterken Spielberg bu fikre sıcak bakmayıp, çekimlerin klasik usulle filme yapılmasını istiyormuş. Lucas bu konuda da fikrini açıkça belirtiyor; ??Yönetmen O ve O kazanacaktır. Eğer filme çekmek ve Movieola'da montajlamak isterse? Olağanüstü bir montajcısı var. Kimse Michael Kahn kadar hızlı çalışamaz??.

    Tüm bu akıl karıştırıcı açıklamaların üstüne Spielberg'ün bu yılı tatil ilan etmesi tuz biber ekti. Yine de Indy 4'ün, şimdilik ufukta bir karaltı gibi duruyorsa da, eninde sonunda beyazperdedeki yerini alacağına inanmak istiyoruz.

    Sanem Türk

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top