Hesabım
    İkimizin Yerine, Box Office'e Damgasını Vurdu!

    Yerli box office listesinde aşkın egemenliği!

    Türkiye gişe verilerine göre 21-23 Ekim'de box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Geçen hafta zirveyi ele geçiren Cehennem bu hafta yerini aşkın büyüsüne kaptırdı.

    Bu haftanın galibi Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya başrollü aşk filmi İkimizin Yerine oldu. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken romantik yapım açılışını 332.216 seyirci ile yaparak en yakın rakibine 3 katı fark atmış oldu. Ayrıca film açılış rakamı ile son 10 yılın en iyi açılışını yapan aşk filmi oldu. Listenin 2. filmi geçtiğimiz haftanın galibi olan Tom Hanks başrollü Cehennem oldu. Dan Brown'ın romanlarından beyazperdeye uyarlanan gizem üçlemesinin 3. devam halkası 2. haftasında 96.142 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasında ise vizyonun taze yapımlarından Jack Reacher: Asla Geri Dönme yer aldı. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan Tom Cruise aksiyon yapımı 64.489 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 4. sırasında Sermiyan Midyat'ın hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstlendiği yerli komedi Bir Baba Hindu yer aldı. Türk sineması ile Bollywood'u bir araya getiren komedi filmi 4. hafta kapanışını 55.956 seyirci ile yaptı. Listeyi yarılayan film ise vizyonun taze yapımlarından En Süper Kahramanlar oldu. Animasyon yapım 19.056 seyirciye ulaştı. Listenin ikinci yarısını açan yapım ise Tim Burton imzalı Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları oldu. Fantastik macera 4. haftasında 17.303 seyirci çekti. Listenin 7. sırasında ise yerli komedi Yok Artık'ın bir yıl arayla gelen devam halkası Yok Artık 2 yer aldı. Eğlenceli devam halkası 3. hafta kapanışını 16.270 seyirci ile yaptı.

    Listenin 8. filmi ise fantastik dostluk macerası Pete ve Ejderhası oldu. Ejderha Elliott ile küçük yetim Pete'in dostluğunu işleyen yapım 3. haftasında 15.303 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasında ise 5. haftasını kutlayan Leylekler yer aldı. Animasyon yapım haftasonunda 14.297 seyirci ile bu hafta itibariyle 3 sıra gerilemiş oldu. Listenin son sırasında ise ise Suikast yer aldı. Başarılı bir çizgi izleyen aksiyon filmi 9. haftasında 11.041 seyirci tarafından izlendi. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top