Hesabım
    Şinasi Yurtsever'i Hiç Böyle Görmediniz!

    Başarılı oyuncu Şinasi Yurtsever ilk kez mafya babası oldu.

    2009 yılında ekranlarda seyircileriyle buluşan Geniş Aile dizisinin 2. beyazperde macerası Geniş Aile: Her Türlü renkli karakterleriyle geliyor! Usta oyuncu Şinasi Yurtsever filmde Paçacı karakterini canlandırıyor!

    İlk kez bir mafya babasına hayat veren oyuncu Kumarhaneler Kralı Paçacı lakaplı psikopat bir mafya babası olarak seyircilerin karşısına çıkacak. Usta oyuncu rolü hakkında; "Paçacı bu güne kadar hiç karşılaşmadığım türde bir mafya babası. Karakteri çıkarmak için Al Pacino’dan, Robert De Niro’ya, Jack Nicholson’dan Marlon Brando ve Daniel Craig’e kadar bir çok oyuncu ve filmlerini izledim. Ancak bana ilham veren tek isim Jim Carey oldu. Sanata düşkün, espirili ve alışmadık bir tip olan Paçacı’ya gerekli ilhamı Jim Carey’den aldım. Oynarken ben çok eğlendim umarım izleyici de sever ve bol bol güler" dedi.

    Serinin 2. devam halkası Geniş Aile: Her Türlü'nün yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Ömer Uğur üstleniyor. Fenomen dizinin en sevilen karakterleri Ufuk ÖzkanFırat TanışBülent Çolak ve Bora Akkaş'ı bir kez daha bir araya getiren yapımda Ahmet Sarsılmaz da boy gösterecek. Filmin senaryosunu ise Geniş Aile dizisinin senaryosunda kalem oynatmış olan Cüneyt İnay üstleniyor.

    Geniş Aile: Her Türlü 4 Kasım 2016'da gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top