Hesabım
    Johnny Depp Harry Potter Evrenine Katılıyor!

    Johnny Depp, "Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?" filminin kadrosuna katıldı.

    Harry Potter evreninin spin-off'u olan Fantastic Beast and Where to Find Them (Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?) filmi dört gözle beklenirken filmin devam halkalarından yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor.

    Son olarak serinin devam halkalarında da David Yates'in yönetmen koltuğuna oturacağı haberi gelmişti. Şimdi gelen haber ise kadroyla ilgili. Deadline'da yer alan habere göre usta oyuncu Johnny Depp serinin 2. filminde kadroya dahil olacak. Eddie Redmayne'ın canlandırdığı Newt Scamander karakteriyle birlikte önemli bir rolde boy gösterecek olan oyuncunun henüz kadroya dahil olacağı doğrulanmadı. Ancak serinin meraklılarının beklentisi oyuncunun ilk filmde rolünü tanıtmak amacıyla kısa bir tanıtımının yapılması...

    Edward ScissorhandsDark Shadows, Karayip Korsanları, Alis Harikalar Diyarında ve Sleepy Hollow gibi fantastik filmlerde boy göstermiş olan Depp için büyülü evren hiç de yabancı olmayacaktır!

    Filmin yönetmen koltuğunda büyülü evrene hiç de yabancı olmayan, Harry Potter filmlerinden birkaçında da yönetmen koltuğunda oturmuş olan David Yates'in 5 filmden oluşacak olacak olan serisinin ilk yapımı Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar ülkemizde 18 Kasım 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top