Hesabım
    Box Office Listesinin Galibi Dağ 2!

    Box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 4-6 Kasım'da box office listesinde zirve değişikliği mevcut. Aşkın büyüsü bu hafta itibariyle listenin zirvesini terk ederken, listenin yeni zirvesi Dağ 2'nin oldu.

    Bu haftanın galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 223.772 seyirciye ulaştı. Böylece yerli fimlerin liste başındaki egemenliği bu hafta da sürmüş oldu. Listenin 2. sırası da vizyonun taze yapımlarından birine ait. Yeni nesil Sherlock'umuz Benedict Cumberbatch'in başrolünü üstlendiği fantastik yapım Doktor Strange ilk haftasonunda başarılı bir açılışla 208.951 seyirci rakamına ulaştı. Listenin 3. sırasında ise yerli komedi-dram yapımı Ekşi Elmalar yer aldı. Yılmaz Erdoğan'ın 3 teyzesinin hikayesinden beyazperdeye uyarladığı yıldız kadrolu film 2. hafta kapanışını 172.401 seyirci ile yaptı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden ve bu hafta itibariyle ilk 3'ü terk eden film ise Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya başrollü aşk filmi İkimizin Yerine oldu. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken romantik yapım 3. haftasında 124.095 seyirci ile kapanış yaptı. Listeyi yarılayan film ise ise Hz. Muhammed: Allahın Elçisi oldu. Dini yapım listede geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerilerken, gişelerde 74.644 seyirciye ulaştı. Listenin 6. sırasında uzun yıllar ekranların fenomeni olan Geniş Aile'nin 2. beyazperde macerası yer buldu. 2. devam halkası Geniş Aile: Her Türlü açılışını 69.014 seyirci ile yaptı. Listenin 7. filmi de vizyonun taze yapımları arasından çıktı. 90'ların sevilen oyuncaklarını beyazperdeye taşıyan animasyon yapım Troller bu hafta açılışını yaparak listeye 57.756 seyirci ile giriş yaptı.

    Listenin son üçünü açan film Tom Hanks başrollü Cehennem oldu. Dan Brown'ın romanlarından beyazperdeye uyarlanan gizem üçlemesinin 3. devam halkası 4. haftasında 25.496 seyirciye ulaştı. Listenin 9. filmi ise vizyonun eleştirmenlerin takdirini kazanamayan yapımlarından Jack Reacher: Asla Geri Dönme oldu. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan Tom Cruise aksiyon yapımı 13.888 seyirci tarafından izlendi. Listenin son filmi ise büyük beklenti yaratan ancak gişede umduğunu bulamayan Kubo ve Sihirli Telleri oldu. Fantastik animasyon 2. hafta kapanışını 11.450 seyirci ile yaptı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top