Hesabım
    'American Werewolf in London'ın Yükü Max Landis'in Omuzlarında!

    Ünlü senarist orijinalini babasının çektiği 'American Werewolf in London'ı yeniden uyarlayacak.

    Senaristlikten yönetmenliğe geçiş son dönem Hollywood için alışılagelmiş bir şey. Victor FrankensteinAmerican Ultra ve yeni dönemin merakla beklenen filmlerinden Saban's Power Rangers'ın senaristliğini üstlenen Max Landis de bu yolun yolcularından biri.

    2013 yılında Me Him Her ile ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştiren ünlü senarist şimdi hem yepyeni hem de nostaljik bir projeye atılıyor. 1981 yılının klasiklerinden Kurt Adam Londra'da'yı beyazperdeye uyarlama projesi olan ünlü senarist babasının izinden gidiyor. Yönetmenliğini babası John Landis'in gerçekleştirdiği Kurt Adam Londra'da, korku-komedi türüne adeta altın harflerle adını yazdırmıştı.

    Yeni neslin sevilen senaristlerinden Landis, tıpkı babası gibi, yeniden uyarlamanın hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstlenecek. Fenomen olan The Walking Dead dizisinin yaratıcısı Robert Kirkman ile David Albert filmin yapımcılığını üstlenen isimler. Universal yapımı olacak olan filmin yapımcıları arasında aynı zamanda Todd Garner ve Matt Smith de yer alıyor. 

    1981 yılının kült yapımları arasında yer alan ve 80'lerin korku tarzını kökünden etkileyen Kurt Adam Londra'da filmi bir gece saldırıya uğrayan 2 genç öğrenciye odaklanıyordu. Biri saldırı sırasında hayatını kaybederken öbürünün kurtulduğu bu saldırı bir kurt adam tarafından gerçekleştiriliyordu ve hayatta kalan öğrenci yavaş yavaş bir kurt adama dönüşmeye başlıyordu. Film, Oscar ödüllerine En İyi Makyaj bölümünün de eklendiği 1982 yılında, bu daldaki ilk ödülü kucaklamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top