Hesabım
    Reha Erdem’in ‘Koca Dünya’sının Galası !f İstanbul’dan!

    “!f İlham Serisi”, Reha Erdem’in son filmi “Koca Dünya” ile devam ediyor.

    !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin geçen yıl başlattığı ve ilham veren filmlerin galalarını yaptığı “!f İlham Serisi” kapsamında Koca Dünya'nın galası gerçekleştirilecek.

    !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, “!f İlham Serisi”ne Reha Erdem’in son filmi “Koca Dünya” ile devam ediyor. Venedik Film Festivali’nden Jüri Özel Ödülü’yle dönen, Eylül’de gerçekleşen Adana Film Festivali’nden de “En İyi Film”, “En İyi Görüntü Yönetmeni”, “Türkan Şoray Umut Genç Veren Kadın Oyuncu” ve “Film-Yön En İyi Yönetmen Ödülü” dallarında ödülleri toplayan filmin galası 17 Kasım Perşembe günü Cinemaximum Kanyon’da gerçekleşecek. Filmin ekibinin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşecek olan gösterimin ardından Erdem seyircilerin sorularını yanıtlayacak.

    Vizyon tarihi henüz kesinleşmeyen “Koca Dünya”nın gala gösterimi ile başlayacak olan “!f İlham Serisi”, Şubat ayına kadar devam edecek.

    Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 16-26 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul’da, 2-5 Mart 2017 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top