Hesabım
    Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı'ndan Türkçe Poster!

    Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı 26 Mayıs 2017'de vizyonda!

    2003 yılında Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Karayip Korsanları serisi 5. devam halkası Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı ile seyircilerinin karşısına çıkacak. Filmden ilk Türkçe afiş yayınlandı!

    Pek sevdiğimiz Jack Sparrow rolünde Johnny Depp’i görmeye devam edeceğimiz filmde Kaptan Hector Barbossa rolünde Geoffrey Rush'ı, Will Turner rolünde Orlando Bloom'u, Scrum rolünde Stephen Graham'ı Kaptan Salazar rolünde Javier Bardem'i, astronom Carina rolünde Kaya Scodelario göreceğiz. Ayrıca filmde ünlü müzisyen Paul McCartney’nin de bir rolü var.

    Filmin başrollerinden biri olan genç oyuncu Kaya Scodelario, filmin serinin ilk yapımı Karayip Korsanları Kara İncinin Laneti'ne benzer olacağını açıklamıştı.Digital Spy'a konuşan oyuncu, "İlk filme çok benzer yanları olacak. Yapımcıların geri getirmek istedikleri şey o. Yapımcılar seriyi ilk filme geri döndürmek istiyor. Bunun epik bir yolculuk olmasını, anlam ifade etmesini ve yeni hikayeler yaratmasını istiyorlar" diye belirtti. Filmde üstlendiği Carina Smyth rolüyle ilgili de konuşan Scodelario, "Carina bir astronom ve bir akademisyen. Kadınlar o dönemde üniversitelere giremediği için üniversitede okuyabilme hakkını kazanmak için mücadele ediyor. Yani kendi macerası var. Poseidon'un üç dişli zıpkınını arıyor. Elinde ipuçları olan bir günlük var Jack Sparrow'a eşlik ediyor" diyerek rolü hakkında bilgi vermişti.

    Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı 26 Mayıs 2017 tarihinde sinemalarımıza uğrayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top