Hesabım
    Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 18'inde Başlıyor!

    Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 18 Kasım Cuma günü başlıyor.

    Paylaşımcı, açık, adil, anlayışlı, çeşitliliği kucaklayan, gezegene ve üzerindeki yaşama değer veren bir toplum hayaliyle doğan Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali (SYFF), 18 Kasım Cuma günü başlıyor.

    18-19-20 Kasım'da 19 il/ilçede eş zamanlı gerçekleşecek Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi tarafından, Surdurulebiliryasam.tv ve Kelebek Etkisi Derneği işbirliği ile hayata geçiriliyor. FestivalTürkiye’den ve dünyadan 25 belgeseli izleyici ile buluşturacak.

    Dokuzuncu yılında da yaratıcı çözümler içeren, birbirinden etkileyici hikayeleri konu alan belgesellerden oluşan SYFF 2016 seçkisi, ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak. Fransız Kültür Merkezi, Salt Galata ve Kartal’daki Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde seyircilerle buluşacak olan festival, Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi’nin “Siz de Yapabilirsiniz!” çağrısına kulak veren Yerel STK’lar ve aktivist gruplardan oluşan ekiplerle işbirliği ile Türkiye’nin farklı köşelerindeki 19 il ve ilçede eş zamanlı olarak gerçekleşiyor. 

    Onlarca film arasından özenle seçilen belgeseller arasında Türkiye’den bu yıl “Tarzan Kemal Bir Kentli Hikayesi/Tarzan Kemal The Story Of A Citizen” yer alıyor. 

    Festivalin 19 Kasım Cumartesi günü etkinlikleri kapsamında Değişimin Kanatları//Wings of Change filminin yönetmeni Luvi Arbel de, film gösteriminin ardından izleyicilerle bir araya gelerek sohbet gerçekleştirecek. Aynı gün Salt Galata’da gösterilecek olan Hedef Sıfır /Racing To Zero filminin gösteriminin ardından yönetmeni Christopher Beaver ile internet üzerinden bağlantı kurularak sohbet gerçekleştirilecek.

    Festival hakkında daha fazla bilgi için; surdurulebiliryasam.org

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top