Hesabım
    Box Office Listesinin Galibi Yine Dağ 2!

    Box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 11-13 Kasım'da box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Listenin zirvesi bir kez daha Dağ 2'nin oldu. Bu hafta listenin ilk 3'ünde de değişim olmadı.

    Bu haftanın galibi de vizyondaki 2. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 317.486 seyirciye ulaştı. Böylece film açılış haftasından bile daha yüksek bir gişe elde etmiş oldu. Listenin 2. sırasında yer alan, yeni nesil Sherlock'umuz Benedict Cumberbatch'in başrolünü üstlendiği fantastik yapım Doktor Strange 2. haftasonunda başarılı bir kapanışla 139.655 seyirci rakamına ulaştı. Listenin 3. sırasında ise yerli komedi-dram yapımı Ekşi Elmalar yer aldı. Yılmaz Erdoğan'ın 3 teyzesinin hikayesinden beyazperdeye uyarladığı yıldız kadrolu film 3. hafta kapanışını 125.923 seyirci ile yaptı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden ve geçtiğimiz hafta itibariyle ilk 3'ü terk eden film ise Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya başrollü aşk filmi İkimizin Yerine oldu. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken romantik yapım 4. haftasında 76.245 seyirci ile kapanış yaptı. Listeyi yarılayan film ise Benim Adım Feridun oldu. Çağan Irmak imzalı komedi filmi açılışını 76.109 seyirci ile yaptı. Listenin 6. filmi de geçtiğimiz haftaya göre daha başarılı bir perfromans sergileyen filmlerden biri oldu. 90'ların sevilen oyuncaklarını beyazperdeye taşıyan animasyon yapım Troller 2. hafta kapanışı ile 65.324 gişe yaptı. Listenin 7. sırasında uzun yıllar ekranların fenomeni olan Geniş Aile'nin 2. beyazperde macerası yer buldu. 2. devam halkası Geniş Aile: Her Türlü 2. hafta kapanışını 46.807 seyirci ile yaptı. 

    Listenin son 3'ünü açan yapım başarısız bir açılış yapan Arrival oldu. Amerika'yı kasıp kavuran ancak ülkemizde aradığı ilgiyi bulamayan bilim kurgu yapımı açılışını 42.104 seyirci ile yaptı. Listenin 9. Hz. Muhammed: Allahın Elçisi oldu. Dini yapım 3. haftasında gişelerde 39.885 seyirciye ulaştı. Listenin son filmi Tom Hanks başrollü Cehennem oldu. Dan Brown'ın romanlarından beyazperdeye uyarlanan gizem üçlemesinin 3. devam halkası 5. haftasında 13.194 seyirciye ulaştı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top