Hesabım
    İkinci Şans'tan Bol Konuklu Gala!

    İkinci Şans bu Cuma vizyona giriyor.

    Başrolüyle birlikte yönetmenliğini de Özcan Deniz’in üstlendiği İkinci Şans filminin galası dün akşam Kanyon Cinemaximum sinemalarında gerçekleşti. Yoğun katılımın gözlendiği galada, hem davetliler hem film ekibi de şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

    Filmin yapımcı koltuğunda ise Şükrü Avşar otururken filmin başrollerini Deniz ile Nurgül Yeşilçay üstleniyor. Oyuncu kadrosunun devamını Mesut Can TomayAfra SaraçoğluBerrin Arısoy AkhasanoğluFulya ŞirinAnıl AltınözAybike TuranDuygu Çelebi ve Füsun Erbulak oluşturuyor. Asmalı Konak ile unutulmaz bir ikili olan Deniz ile Yeşilçay bir kez daha bir araya geliyor.

    Avşar Film & DNZ Film ortaklığında gerçekleşen romantik yapım bu Cuma sinemalarda!

    Filmin konusu kısaca: 

    Matematik öğretmeni olan çok güzel bir kadın Yasemin ile et restoranı sahibi karizmatik gurme Cemal'in yolları kesişir. Yasemin geçmişte yaşadığı yanlış evililiğin yaralarını sarmaya çalışan, attığı adımlara dikkat eden bir annedir. Cemal ise sosyal, geçmişinden kurtulmak isteyen gamsız bir adamdır. Bu zıt karakterli ikilinin tanışması önce kavgalı olacaksa da zamanla hüzünlü bir aşka dönüşecektir. Geçmişlerinin derinlerine indiklerinde ikisinin de ikinci bir şansa ihtiyacı olduğu ortaya çıkar... 

    Filmin beyazperde eleştrisini okumak için tıklayın!

    Filmin resmi Facebook hesaplarından paylaşılan video ve selfie pozunu aşağıda görebilirsiniz!  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top