Hesabım
    Uzay Yolu’nun 50 yıllık Külliyatı Alfa Yayınları’ndan Çıktı!

    Uzay Yolu hayranlarına müjde var!

    Uzay Yolu filminin hayranlarını sevindirecek bir haber geldi!  Uzay Yolu’nun 50 yıllık külliyatı Alfa Yayınları’ndan çıktı. Uzun soluklu sinema filmlerinden biri olan Uzay Yolu'nun çıkan kitabında, tarihin en ünlü uzay gemisi Atılgan’ın hikayesi, teknolojik ilerlemeler ve önemli olayların derinlikli açıklamaları gibi bilgilerin yanı sıra bilgilendirici grafikler, film ve dizilerinden unutulmaz alıntılar ile kareler içeriyor.

    Bilgi dolu grafikler, unutulmaz alıntılar ve karelerle dolu olan Uzay Yolu Kitabı yaklaşık 50 yıldır derin uzayda yaşanan heyecan verici maceralar hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfedip açıklıyor.

    60'lı yılların en önemli televizyon yapımlarından olan ve bir klasiğe dönüşen Uzay Yolu bu kez kitap raflarında yerini aldı. 8 Eylül 1966'da NBC'de başlayan uzay yolu macerası Star Trek Sonsuzluk ile günümüze kadar ulaştı. Gene Roddenberry tarafından oluşturulan bilim kurgu serisi insanların galakside diğer bilinçli canlılarla bir araya gelerek Birleşik Gezegenler Federasyonu'nu kurdukları kurgusal bir 3. Dünya Savaşı sonrası bir geleceği anlatıyor.

    Fantastik yapım Star Trek Sonsuzluk ile modern uzay macerasının 3. devam halkasında dünya genelinde 300 milyon dolara yakın hasılat elde etti. 

    60'lı yılların en önemli televizyon yapımlarından olan ve bir klasiğe dönüşen Uzay Yolu bu kez kitap raflarında yerini aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top