Hesabım
    "Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı" ile Dehşete Hazır Olun!

    Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı sinemalarda!

    Bu kez olayların başlangıcını anlatacak olan Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı filmi nihayet vizyona giriyor! Merakla beklenen film bugün itibariyle seyircileriyle buluşmaya başlayacak.

    İlk filminde bir grup arkadaşın başına gelenleri izlediğimiz seri, 2. filminde ise dul bir anne ilk 2 kızını temel alıyor. Kurdukları düzeneklerle sahte ruh çağırma seansları düzenleyen aile geçimlerini bu şekilde sağlarken günün birinde eve getirdikleri ruh çağırma tahtası sandıklarından çok daha büyük bir belaya yol açıyor. Zira ailenin küçük kızı yavaş yavaş bu alet tarafından ele geçirilmeye başlıyor. Hayatları cehenneme dönen aile küçük kızı kurtarmak için mücadele veriyor...

    Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı filminin yönetmen koltuğunda ise Göz filmi ile korku camiasına kendini kanıtlamış olan Mike Flanagan oturuyor. Kadrosunda Elizabeth ReaserAnnalise BassoHenry ThomasLulu WilsonLin Shaye ve Doug Jones'u bulunduran filmin senaryosu da yönetmenin kendisi ile Jeff Howard imzasını taşıyor. İkili Göz filminde de senaryoyu birlikte kaleme almışlardı.

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top