Hesabım
    Box Office Listesinin Galibi Bu Hafta da Değişmedi!

    Dağ 2 bu hafta da yerli box office listesinin zirvesinde!

    Türkiye gişe verilerine göre 18-20 Kasım'da box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Listenin zirvesi bir kez daha Dağ 2'nin oldu. Ancak ilk 3'te değişim mevcut.

    Bu haftanın galibi de vizyondaki 3. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 270.146 seyirciye ulaştı. Böylece film vizyona girdiği haftadan itibaren zirvedeki yerini korumaya devam etti. Listenin 2. sırasında Özcan Deniz imzalı İkinci Şans yer aldı. Asmalı Konak'ın sevilen çiftini yeniden bir araya getiren film ilk hafta açılışını 186.363 seyirci ile yaptı. Listenin 3. filmi de vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Harry Potter'ın büyülü evreninin spin-off projesi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? açılışını 147.134 seyirci ile gerçekleştirdi.

    Listenin 4. sırasında ise yerli komedi-dram yapımı Ekşi Elmalar yer aldı. Yılmaz Erdoğan'ın 3 teyzesinin hikayesinden beyazperdeye uyarladığı yıldız kadrolu film 4. hafta kapanışını 90.764 seyirci ile yaptı. Listenin 5. sırasında yer alan, yeni nesil Sherlock'umuz Benedict Cumberbatch'in başrolünü üstlendiği fantastik yapım Doktor Strange 3. haftasonunda başarılı bir kapanışla 82.379 seyirci rakamına ulaştı. Listenin 6. sırasında bir animasyon yapım yer aldı. 90'ların sevilen oyuncaklarını beyazperdeye taşıyan animasyon yapım Troller 3. hafta kapanışı ile 44.153 gişe yaptı. Listenin 7. sırasında ise vizyonun taze yapımlarından biri yer aldı. Spor komedisi Adam Mısın! açılışını 34.326 seyirci ile yaptı.

    Listenin son 3'ünü açan film ise Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya başrollü aşk filmi İkimizin Yerine oldu. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken romantik yapım 5. haftasında 33.481 seyirci ile kapanış yaptı. Listenin sondan bir önceki filmi ise Benim Adım Feridun oldu. Çağan Irmak imzalı komedi filmi 2. haftasında tepetaklak olarak kapanışını 32.585 seyirci ile yaptı. Listenin son filmi ise ülkemizde beklediği ilgiyi bulamayıp 2. haftasında son sıraya düşen bilim kurgu yapımı Geliş oldu. Film, haftasonunda 26.762 seyirciye ulaştı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top