Hesabım
    Uzay Yolcuları'ndan Yepyeni Klip Geldi!

    Uzay Yolcuları filminden Jennifer Lawrence'lı klip geldi.

    Başrollerinde Hollywood'un göz bebeği Jennifer Lawrence ve Galaksinin Koruyucuları'nın sevilen Starlord'u Chris Pratt'ı başrollerine yerleştiren bilim kurgu romantizmi Uzay Yolcuları'ndan yepyeni bir klip geldi.

    The Imitation Game: Enigma ile beğeni toplayan Norveçli yönetmen Morten Tyldum'un yönetmen koltuğuna oturduğu bilim kurgu yapımının senaryosu ise Doctor Strange'in senaryosunu kaleme alan Jon Spaihts tarafından yazıldı. Kadrosunda Michael SheenLaurence FishburneAurora Perrineau ve Lindsey Elizabeth'ı de bulunduran yapım uzayda geçen bir gerilim-romantizm yapımı.

    Tamirci Jim Preston uzayda yolculuk eden gemide, ilaç ayarlı bir uykuya yatmış olan yolculardan biridir ancak bir aksilik sonucu erken uyanır. Geminin hedefine varmasına henüz 100 yıl vardır ve uzay boşluğunda, tüplerinde uyumakta olan yolcularla yapayalnızdır. Yalnızlıktan bunalan Preston sonunda New Yorklu yazar Aurora'yı da uykusundan uyandırır. İkili yavaş yavaş birbirlerine aşık olmaya ve uzay boşluğunun yalnızlığında birbirlerinde avuntu bulmaya başlar. Ancak gemide büyük bir arıza meydana gelmektedir. İkili arasındaki gerilim büyük sırların ortaya çıkmasıyla birlikte su yüzüne çıkar ve gemide uyuyan beş bin yolcunun hayatı ikisinin ellerindedir...

    Merakla beklenen bilim kurgu yapımı ülkemizde 13 Ocak 2017'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top