Hesabım
    Box Office'te Zirve Yine Değişti!

    Yerli box office'in yeni galibi Çakallarla Dans 4 oldu.

    Türkiye gişe verilerine göre 25-27 Kasım'da box office listesinde zirve değişikliği oldu. 3 haftadır zirveyi elinde tutan Dağ 2, yepyeni komedi filmi Çakallarla Dans 4'e yerini kaptırdı.

    Bu haftanın galibi sevilen komedi serisi Çakallarla Dans'ın 4. devam halkası oldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan komedi yapımı açılışında en yakın rakibini ikiye katlamayı başararak 415.343 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sıradaki filmi geçtiğimiz haftanın galibi ve vizyondaki 4. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 225.394 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen Özcan Deniz imzalı İkinci Şans yer aldı. Asmalı Konak'ın sevilen çiftini yeniden bir araya getiren film 2. hafta kapanışını 133.871 seyirci ile yaptı.

    Listenin ik 3'ü sonlanırken 4. sırada yer alan filmi de vizyonun büyülü yapımları arasından çıktı. Harry Potter'ın büyülü evreninin spin-off projesi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? 2. haftasında 102.314 seyirci çekmeyi başardı. Listeyi yarılayan film ise yerli komedi-dram yapımı Ekşi Elmalar oldu. Yılmaz Erdoğan'ın 3 teyzesinin hikayesinden beyazperdeye uyarladığı yıldız kadrolu film 5. hafta kapanışını 70.564 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında yer alan, yeni nesil Sherlock'umuz Benedict Cumberbatch'in başrolünü üstlendiği fantastik yapım Doktor Strange oldu. Film, 4. haftasonunda başarılı bir kapanışla 61.270 seyirci rakamına ulaştı.

    Listenin son 3'ünü açan 8. sırasında bir animasyon yapım yer aldı. 90'ların sevilen oyuncaklarını beyazperdeye taşıyan animasyon yapım Troller 4. hafta kapanışı ile 35.409 gişe yaptı. Listenin 9. filmi ise ülkemizde beklediği ilgiyi bulamayıp 3. haftasında son sıralara düşen bilim kurgu yapımı Geliş oldu. Film, haftasonunda 22.599 seyirciye ulaştı. Listenin son filmi ise 22.210 seyirci rakamı ile animasyon türündeki Ayı Kardeşler: Büyülü Kış oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top