Hesabım
    Rogue One Tek Film Olacak!

    Star Wars'un spin-off projesi Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi, devam etmeyecek.

    Dünyanın en sevilen fantastik - bilimkurgu serisi Star Wars'un spin-off projesi Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filminin devamının gelmeyeceği açıklandı.

    Lucasfilm yapımcısı Kathleen Kennedy, Empire Dergisi'nin son sayısında yakın gelecekte herhangi bir Rogue One devam filmi olmayacağı söylentilerini doğruladı. Yönetmen Gareth Edward ise adeta "Filmin devamı George Lucas tarafından çekildi, Star Wars IV - Yeni Bir Umut" dedi. 

    Filmin yapımcısı geçtiğimiz günlerde filmin geleneksel Star Wars açılış metni ile açılmayacağını çünkü filmin zaten A New Hope'un açılış metni olduğunu dile getirmişti.

    Revenge of the Sith ile A New Hope filmlerinin arasındaki bir tarihte geçen filmin başrolündeki asi karakter Jyn Erso, Cehennem filminin güzel doktoru Felicity Jones tarafından canlandırılırken, filmin kadrosunda ise Donnie YenBen MendelsohnDiego LunaMads Mikkelsen ve Forest Whitaker gibi başarılı isimler yer alıyor.

    Bir grup beklenmedik kahramanın, imkansız gibi görünen Ölüm Yıldızı planlarını çalma görevi için bir araya gelme hikayesini anlatan film ülkemizde 14 Aralık 2016'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top