Hesabım
    Aşk Mektupları'ndan Yepyeni Klip!

    Marion Cotillard başrollü yapımdan ilk klip geldi.

    Oscar ödüllü güzel yıldız Marion Cotillard son dönemin en meşgul isimlerinden biri. Merakla beklenen video oyunu uyarlaması Assassin's Creed ile çok yakında beyazperdede boy gösterecek olan güzel oyuncunun rol aldığı bir diğer yapım olan Aşk Mektupları'ndan ilk altyazılı klip geldi.

    Milena Agus’un ikinci dünya savaşı sonrası yazdığı aynı isimli romanı “Mal di Pietre”den uyarlanan film, tutkulu, özgür ruhlu bir kadının sevgisiz evliliği ve başka bir adama âşık oluşu çerçevesinde şekillenen yirmi yıllık sürecini ele alıyor. Gabrielle ailesinin baskısı sonucu bir çiftçi olan José’yle evlenmiş olan ve istemediği bir hayata sıkışıp kalan güzel bir kadındır. Ancak José her şeye rağmen karısına aşıktır. Jose dürüst ve çalışkan bir adam olsa da Gabrielle bu adanmışlığa hiçbir zaman karşılık veremeyeceğinin farkındadır. Zira bu düşüncenin kesinleştiği bir an gelir ve güzel kadın ayaklarını yerden kesen André ile tanışır. Beraber kaçmak için sözleşirler ancak aşklarını yaşamak yaşadıkları dünyada sandıkları kadar kolay olmayacaktır...

    2016 Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışan filmlerden biri olan romantik dramın yönetmen koltuğunda 1998 yılında çektiği ilk filmi Vendome Meydanı'nın ardından 2. uzun metraj denemesini gerçekleştiren Nicole Garcia oturuyor. Filmin başrolünde Cotillard'a Louis Garrel ve Alex Brendemühl eşlik ederken, filmin oyuncu kadrosunda Brigitte RoüanVictoire du BoisAloïse Sauvage ve Victor Quilichini de bulunuyor.

    Bestelerini Steve Jobs ve Kod Adı: U.N.C.L.E. gibi filmlerin Altın Küre adayı bestecisi Daniel Pemberton'ın üstlendiği yapımcılığını Fransız bağımsız sinemasının en önemli isimlerinden Alain Attal yapıyor. Aşk Mektupları 9 Aralık'ta vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top