Hesabım
    Erdal Tosun'a Son Veda!

    Erdal Tosun'un veda töreni BKM'de gerçekleşti.

    Dün acı bir trafik kazaası ile yaşamını yitiren Erdal Tosun'un veda töreni bugün 12.00'de Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşti.

    Sevenleri ve meslektaşları tarafından yalnız bırakılmayan oyuncunun naaşı sahneye çiçeklerle yerleştirildi. Yoğunluk sebebiyle yer bulamayan katılımcılar ise salonun kenarlarında ayakta bekledi. Tosun'un unutulmaz performans ve repliklerinden hazırlanan kısa video ile başlayan törende katılımcılar gözyaşlarını tutamadı. Bülent Emrah Parlak, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Ali Sunal, Murat Eken, Erkan CanYetkin DikincilerAhmet Mümtaz Taylan da törende hazır bulundu.

    Cenazeye Beşiktaş Belediyesi’ne ait bir zabıta motoru eşlik etti. Törende sahneye siyah zeminde Erdal Tosun'un "Ben hiçbir şeyin azı değilim" sözü yansıtıldı.

    Törende konuşma yapan Yılmaz Erdoğan, bir komedyenin dünyaya attığı imzanın sebep olduğu kahkahalar olduğunu söyleyerek, "Yaptığımız her şeyde Erdal'ı hatırlayacağız" dedi. Konuşma sırasında gözyaşlarını tutamayan Demet Akbağ ise çok üzgün olduğunu belirterek Tosun'un kardeşi Gürdal Tosun'un cenazesinde de burada olduklarını ve şimdi Tosun'un kaybıyla acısının ikiye katlandığını belirtti. Konuşma yapmakta zorlanan Akbağ törene katılan herkese teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

    Ünlü sanatçının cenazesi, törenin ardından Levent Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazı için BKM'den ayrıldı. Erdal Tosun, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda kardeşi Gürdal Tosun'un yanına defnedildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top