Hesabım
    Amy Schumer Barbie Oluyor!

    Komedinin yükselen yıldızı Amy Schumer, Barbie filminin başrolü olacak!

    Trainwreck ile bir anda tanınmaya başlayan, komedinin yükselen yıldızı Amy Schumer bir kez daha sivri bir rolle karşımızda olacak. Sevilen oyuncunun yeni projesi Barbie'nin özgürlük macerası olacak.

    Yarı animasyon olarak çekilecek olan filmde Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymadığını fark edecek. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanacak. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkacak. Fakat ait olduğunu düşündüğü dünyayı bulmuş olsa da eski arkadaşlarını kurtarmak için bir noktada kendi dünyasına dönmek zorunda kalacak. 

    Enchanted tarzında yarı-animasyon yarı gerçekçi çekilecek olan filmin 2018 yaz aylarında vizyonda olması bekleniyor. Filmin hakları 2014 yılından Sony tarafından Mattel'den satın alınmıştı. Senaryosunu Hilary Winston'ın üstlendiği filmin senaryo düzenlemesi ise Schumer ve kız kardeşi Kim Caramele tarafından yapılacak. Filmin yapımcılığını ise Walter F. ParkesLaurie MacDonald ve Amy Pascal üstleniyor. Filmin yönetmeni henüz açıklanmadı.

    Ünlü komedyenin filmin başrolünü üstleneceği açıklandığında sosyal medyadan pek çok negatif yorum gelmişti. Schumer'ın zayıf olmaması üzerine pek çok sosyal medya kullanıcısı Schumer'ı aşağılayan mesajlar gönderirken, kimi kullanıcılar da Ghostbusters gibi çocukluk kahramanlarının bir bir kadınlar tarafından "mahvedildiğini" ileri sürmüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top