Hesabım
    Yerli Box Office'te Zirve Görümce'nin!

    Türkiye box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 2-4 Aralık'ta box office listesinde zirve değişikliği oldu. Geçtiğimiz hafta zirveyi Dağ 2'den alan komedi filmi Çakallarla Dans 4 zirveye çabuk veda etti. Listenin yeni galibi yerli komedi Görümce oldu.

    Bu haftanın galibi aile içi çatışmaları mizahi bir dille ele alan Görümce oldu. Gupse Özay başrollü yerli komedi filmi açılışını 353.620 seyirci ile yaparak en yakın rakibine fark attı. Listenin 2. filmi ise sevilen komedi serisi Çakallarla Dans'ın 4. devam halkası oldu. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan komedi yapımı geçtiğimiz hafta kazandığı zirveyi bu hafta kaybederek 208.543 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sıradaki filmi vizyondaki 5. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası haftasonunda 177.761 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 4. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen ve bu hafta itibariyle ilk 3'ü terk eden Özcan Deniz imzalı İkinci Şans yer aldı. Asmalı Konak'ın sevilen çiftini yeniden bir araya getiren film 3. hafta kapanışını 84.635 seyirci ile yaptı. Listeyi yarılarken 5. sırada yer alan film vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Sevilen Karanlıklar Ülkesi serisinin yeni devam halkası Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları, açılışını 76.362 seyirci ile yaptı. Listenin 2. yarısını açan film ise casusluk romantizmi Müttefik oldu. Marion Cotillard ve Brad Pitt'i yan yana getiren yapım düşük bir açılışla 59.787 seyirci çekti. Listenin 7. sırada yer alan filmi de vizyonun büyülü yapımları arasından çıktı. Harry Potter'ın büyülü evreninin spin-off projesi Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? 3. haftasında 53.174 seyirci çekmeyi başardı. 

    Listenin son 3'ünü açan film ise yerli komedi-dram yapımı Ekşi Elmalar oldu. Yılmaz Erdoğan'ın 3 teyzesinin hikayesinden beyazperdeye uyarladığı yıldız kadrolu film 6. hafta kapanışını 31.960 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında yer alan, yeni nesil Sherlock'umuz Benedict Cumberbatch'in başrolünü üstlendiği fantastik yapım Doktor Strange oldu. Film, 5. haftasonunda 23.609 seyirci rakamına ulaştı. Listenin son sırasında bir animasyon yapım yer aldı. 90'ların sevilen oyuncaklarını beyazperdeye taşıyan animasyon yapım Troller 5. hafta kapanışı ile 22.687 gişe yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top