Hesabım
    "Sen Benim Herşeyimsin" Sinemalarda!

    "Sen Benim Herşeyimsin" seyircileriyle buluşmaya başlıyor!

    Sevilen oyuncu Tolga Çevik'in başrolünü üstlendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini ise Tolga Örnek'in yürüttüğü Sen Benim Herşeyimsin bugün itibariyle sinemalarda!

    2013 yılında gösterime giren ve Çocuk Büyütme Rehberi ismiyle dilimize çevrilen“Instructions Not Included” isimli Meksika yapımı filmden uyarlanan film bir baba kızın kopmaz bağını işliyor.

    Günübirlik işler ve ilişkilerle hayatını geçiren Sedat, bir gün ansızın eski sevgilisi tarafından kucağına bırakılan bir bebekle baba olduğunu öğrenir. İstanbul'a gelmeye karar veren Sedat, kaderin cilvesiyle ünlü yapımcı Birol ile tanışır ve “korkularının gözünün içine bakacağı” bir meslek edinir. Tüm bu sırada, zoraki baba olmaktan gerçek bir baba olmaya doğru evrilen Sedat, kızı için bir masallar diyarı yaratarak, onu dünyanın gerçeklerinden korumak istemektedir. Annesi yeniden ortaya çıkıncıya dek, Sedat ve kızının hayatı hem masal gibi hem de bol aksiyonlu geçicektir...

    Tolga Çevik'e kızı rolünde kendi kızı Tuna Çevik eşlik ederken, eski sevgili rolünde Melis Birkan'ı, yapımcı rolünde ise Cengiz Bozkurt'u izleyeceğimiz Sen Benim Herşeyimsin bugün itibariyle sinemalarda!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Tolga Çevik'ten Yeni Film Sen Benim Herşeyimsin!
    • Sen Benim Herşeyimsin! Filminin Fragmanı Basın Toplantısı ile Tanıtıldı!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top